Zorginformatie | Ervaringen Patienten

Patienten oordelen zeer positief over Holland InterCare

 

Dat patienten baat hebben bij de bemiddeling van Holland InterCare is wordt duidelijk door hen uitgesproken. HIC biedt na afloop van een bemiddeling een evaluatieformulier aan welke klanten kunnen invullen en terugsturen. Dat gebeurt met grote regelmaat. In de evaluatie wordt gevraagd naar de ervaringen met de zorgverlening, de zorginstelling en ook naar Holland InterCare.

In meer dan 90% van de ingevulde enquetes wordt zeer positief over HIC geoordeeld en wordt ook aangegeven dat men in de toekomst weer graag van de diensten van HIC gebruik wilt maken. 

 

Artikel over HIC in Gezond en Zo

 

In het juninummer 2010 van het verzekerdenblad van Agis Zorgverzekeringen wordt aandacht besteed aan Holland InterCare. In het artikel komt een verzekerde aan het woord die succesvol door HIC is bemiddeld bij een dialyse in Engeland. Na zelf 5 maanden vergeefs geprobeert te hebben heeft HIC binnen twee weken een dialyseplaats voor hem geregeld in Sheffield. Daardoor kon de verzekerde op vakantie naar zijn familie wat anders niet mogelijk was geweest.

 

Uitzending RTL Medical Travel

 

OP 5 oktober heeft RTL 4 in haar programma Medical Travel aandacht besteedt aan Holland InterCare. Er komt o.a. een patient aan het woord die met succes behandeld is voor pancreaskanker (alvleesklierkanker) en daar zeer positief over is. Op YouTube kan een filmpje worden bekeken.