Zorgaanbod | per land / locatie | Suriname
Agis servicecentum in Suriname

 

Agis Zorgverzekeringen heeft een eigen servicecentrum in Suriname. Om die reden is afgesproken dat de HIC niet zelf in Suriname bemiddeld, maar dat zij dit door het servicecentrum laat doen. 

 

Uw gezondheid, uw wensen en uw behoeften zijn voor Agis van groot belang. Agis heeft veel ervaring met het ontwikkelen van producten en diensten die daar op zijn afgestemd. Hiervoor werkt Agis nauw samen met Nederlandse en Surinaamse organisaties. Zo is er specifieke zorg voor diabetes, hart- en vaatziekten, ouderen en zijn er bewegingsprogramma's. Daarnaast maakt Agis zich sterk voor toegankelijke zorg. Ook tijdens uw verblijf in Suriname. Daarom heeft Agis Zorgverzekeringen als enige Nederlandse zorgverzekeraar een servicecentrum in Paramaribo.

 

Agis gaat ervan uit dat uw verblijf in Suriname zorgeloos verloopt. Mocht u toch medische hulp nodig hebben, dan biedt het servicecentrum u alle mogelijke hulp. Niet voor niets heeft Agis al meer dan 60.000 Surinaamse verzekerden.

 

Klik hier voor de speciale website voor Suriname van Agis Zorgverzekeringen

 

Zorgaanbod Suriname

 

Naast spoedeisende zorg kunnen Agis-verzekerden in Suriname ook terecht voor thuiszorg, ouderenzorg en nierdialyse.


Inmiddels is er met diverse zorgverleners in Suriname een samenwerking aangegaan. Zij voldoen allen aan de kwaliteitseisen. In het kader van thuiszorg zijn contracten gesloten met Libi Makandra, Quality Care en Zon Suriname. Dat betekent dat mensen die in Nederland thuiszorg krijgen toch naar Suriname op vakantie kunnen, omdat de zorg ook daar is gewaarborgd. Daarnaast zijn er voor de dialysezorg afspraken gemaakt met Diatel en Surrenal. Op dit moment worden huisartsen gemobiliseerd, die chronische behandelingen van verzekerden die voor langere tijd naar Suriname gaan, kunnen voortzetten