Mijn HIC
Wat is Mijn HIC? 

 

Mijn HIC is een persoonlijke pagina waar u uw zaken overzichtelijk kunt regelen en terugvinden. Als u zich registreert als klant heeft u via Mijn HIC toegang tot extra services en informatie. Zo is er meer informatie over zorgaanbieders beschikbaar en kunt u uw behandelingen in het buitenland uitzoeken, bijhouden en documenteren. U kunt ook een rekening courant met HIC onderhouden. Op Mijn HIC worden uw betalingen overzichtelijk bijgehouden.

 

Mijn HIC is een handig en gebruiksvriendelijk hulpmiddel dat u overal ter wereld kunt raadplegen. U logt in met een inlogcode en een wachtwoord dat u van ons ontvangt wanneer u zich registreert en zich voor deze service aanmeldt. Mijn HIC is een beveiligd onderdeel van deze website.

Medische informatie  

 

U kunt Mijn HIC desgewenst ook gebruiken als een persoonlijk medisch dossier. U vult zelf uw gegevens in en beheert deze. Het medisch dossier is een persoonlijke pagina waar HIC geen toegang tot heeft. 

 

 

Het gemak van deze service is dat u bijvoorbeeld een buitenlandse arts toestemming kunt geven om uw behandelgegevens te raadplegen. Hiermee kunt u het risico op fouten verkleinen.